Lokal

Du hittar våra lokaler i Hasslarp. Kommer du till Hasslarp från Helsingborg via Väla och Fleninge, så efter du passerat järnvägen och Jannes Bildelar tar du till höger vid livsmedelsbutiken. Följ gatan ner c:a 200 meter så har du fastigheten på vänster sida.

Adress

Byabetan Hasslarp - Kattarp
Norra Torggatan 7
254 71 HASSLARP

Kontakt

E-post:                 byabetan@byabetan.se
Webansvarig:       www.hasslarp.com


Telefon:  042-206801

(Telefontid: Onsdagar 17:30 - 20:00)

Medlem

Som Hasslarps- och Kattarpsbo kan man kanske undra varför man ska vara medlem i Byabetan.

Vi är en ideell förening som utan ersättning dels arbetar för att ge vår ungdom en meningsfull fritid, men även en (opolitisk) intresseförening med mål att förbättra för alla i våra byar.

Vid träffar med politiker och anställda i den kommunala administrationen kommer ofta frågan upp hur många hushåll i byarna som är medlemmar. I detta ligger naturligtvis till viss del frågan hur stor vikt våra makthavare skall lägga vid våra synpunkter. Vi kan naturligtvis ej lova att hänsyn tas till oss. Våra önskemål kommer säkert att ignoreras vid ett flertal tillfällen, men till en mycket ringa kostnad kan du hjälpa till att höja kraften i våra röster och därmed påverka utvecklingen, även mellan kommunalvalen.

Mycket av de bidrag som kommer in via medlemsavgifter, kommunala bidrag, m.m. går till att driva vår lokal. Denna är främst till för att ge ungdomarna ett ställe att samlas i. 
Anskaffning av utrustning för olika aktiviteter, både i och utanför denna lokal är en annan stor post.

För medlemmar finns även några förmåner:

Förtur och medlemspris till olika arrangemang i Byabetans regi.
Hyra Byabetans lokal till barnkalas, födelsedagsuppvaktningar & konfirmationsfest. (Uthyres Endast till medlemmar i Byabetan.)
Chansen att vinna på vårt medlemslotteri som hålls vid Varje årsmöte.

Medlemsavgiften är för närvarande:

150 kronor/år per hushåll
100 kronor/år för pensionärer
Avgiften sätts in på postgiro 969723-6 med betalningsmottagare "Byabetan Hasslarp-Kattarp". Glöm inte att ange ditt eget namn och adress! (Vi får varje år ett par inbetalningar utan avsändare, vilket kan vara ganska svårt att reda ut!)


Byabetan

Hem
Copyright © 2016. Buy Official Rolex Replica Watches Including: | hublot replica uk - tag heuer replica sale - cartier replica sale